Røget Ørredpaté
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget ørred Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
rør osten blød med sherry, soya og citronsaft. Pil det røgede fiskekød fri for ben og skind, og mos det med en gaffel. Bland det sammen med osten, peberfrugten og det hakkede løg. Læg blandingen på et stykke pergamentpapir, og form det til et aflangt brød. Åbn papiret, og drys med nøddeflager og hakket persille, og tril "brødet", så hele overfladen dækkes. Tryk godt fast ved hjælp af papiret og luk det i begge ender. Læg rullen i køleskabet i et døgn.
Skæres i skiver og anrettes på salt med citron, cherrytomater og lun flutes. |
|
Opskriften er vist 18556 gange,
og udskrevet 555 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne