Røget Ørredpaté

Røget Ørredpaté, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget ørred

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.flødeost - naturel
4 tsk.tør sherry (kan udelades)
2 tsk.sojasauce
1 tsk.citronsaft
1 lillerød peberfrugt i fine terninger
1 spsk.meget finthakket løg
2 stk.røgede foreller el. 1 varmrøget ca. 375 g.
1 bdt.hakket persille
1 posenøddeflager
 
Opskrift:
rør osten blød med sherry, soya og citronsaft. Pil det røgede fiskekød fri for ben og skind, og mos det med en gaffel. Bland det sammen med osten, peberfrugten og det hakkede løg. Læg blandingen på et stykke pergamentpapir, og form det til et aflangt brød. Åbn papiret, og drys med nøddeflager og hakket persille, og tril "brødet", så hele overfladen dækkes. Tryk godt fast ved hjælp af papiret og luk det i begge ender. Læg rullen i køleskabet i et døgn.

Skæres i skiver og anrettes på salt med citron, cherrytomater og lun flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 18556 gange,
og udskrevet 555 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu