Fiskefad i ovn
Hovedingrediens : TorskeFisk - Hviling Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Spinaten optøs og drænes. Lægges ud i et smurt ildfast fad. Sukker og salt drysses på. Fisken lægges ovenpå.
Tilbered sovs af væden fra aspargesene. Varm væden og rør en meljævning af mel og lidt vand. Tilsæt margarine og kom evt. lidt mere mælk/fløde i, sovsen skal være tyktflydende. Asparges og rejer lægges over fisken og sovsen hældes over. Bages i ovnen ca. 25 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Serveringsforslag: Fiskefad med kogte kartofler eller flutes. Pynt med dild og citron. Tips: I stedet for hakket spinat kan helbladet spinat anvendes. |
|
Opskriften er vist 71989 gange,
og udskrevet 1819 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Annette Hansen - 2013-03-22 07:40:59 Det her er virkelig godt. Fie - 2012-01-15 14:26:16 Lækker opskrift! Jeg tilføjede 5 tomater, som jeg skar i skiver og lagde over fisken. Brugte madlavningsfløde istedet for alm. piskefløde. en ung dreng - 2009-05-04 18:08:28 jeg syntes det er en fantastisk ret og den er god at lave en dejlig sommer dag eller en kold vinter anonym - 2009-05-03 22:59:24 Vi brugte torsk og laks og det blev også rigtig lækkert. junior kokken - 2009-01-11 17:12:48 Det er en super lækker ret,kan varmt anbefale den.Og man kan bruge det meste fisk til der,jeg har prøver rødspætte fileter det er også godt.tak for en go opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne