Fiskefad i ovn

Fiskefad i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Hviling

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Fiskefad i ovn, billede 4 Fiskefad i ovn, billede 1 Fiskefad i ovn, billede 2 Fiskefad i ovn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
450 gram Helbladet spinat, frost
600 gram Hvillingfilet uden skind
150 gram Rejer uden skal, kogte
1 ds. Aspargessnitter. konserves 1 dåse aspargessnitter indeholder ca. 240 gram drænet vægt
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Spinaten optøs og drænes. Lægges ud i et smurt ildfast fad. Sukker og salt drysses på. Fisken lægges ovenpå.

Tilbered sovs af væden fra aspargesene. Varm væden og rør en meljævning af mel og lidt vand. Tilsæt margarine og kom evt. lidt mere mælk/fløde i, sovsen skal være tyktflydende.

Asparges og rejer lægges over fisken og sovsen hældes over.

Bages i ovnen ca. 25 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Serveringsforslag:
Fiskefad med kogte kartofler eller flutes.

Pynt med dild og citron.

Tips:

I stedet for hakket spinat kan helbladet spinat anvendes.





karakterer:
Opskriften er vist 71989 gange,
og udskrevet 1819 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5608 (1335 kcal)
KJ pr. Pers. 1402 (333 kcal)
Vægt ialt 1587 gram
Vægt pr. Pers. 396 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 353 KJ (84 kcal)
Protein 9.6 gram
Fedt 4.2 gram
Kulhydrat 2.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-03-22 07:40:59
Det her er virkelig godt.

  -   2012-01-15 14:26:16
Lækker opskrift! Jeg tilføjede 5 tomater, som jeg skar i skiver og lagde over fisken. Brugte madlavningsfløde istedet for alm. piskefløde.

  -   2009-05-04 18:08:28
jeg syntes det er en fantastisk ret og den er god at lave en dejlig sommer dag eller en kold vinter

  -   2009-05-03 22:59:24
Vi brugte torsk og laks og det blev også rigtig lækkert.

  -   2009-01-11 17:12:48
Det er en super lækker ret,kan varmt anbefale den.Og man kan bruge det meste fisk til der,jeg har prøver rødspætte fileter det er også godt.tak for en go opskrift.