Lammepie med æbler
Hovedingrediens : Lammekød - Stegt/Kogt (Rester) Indsendt : Red : |
|
|
Tø butterdejen op.
Skær lam, skinke, æble uden skræl og kernehus samt løg i tern, der lægges i bunden af et ovnfast fad. Drys med salt, peber og rosmarin. Hæld bouillon og æblejuice over. Rul dejen ud til et låg. Smør kanten med vand. Tryk dejstrimlen fast i kanten. Skær et hul i toppen. Smør med pisket æg. Stil fadet i en varm ovn ved 190 grader i 35 minutter. Serveres med grøn salat Tips: |
|
Opskriften er vist 9784 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne