Lammepie med æbler

Lammepie med æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Madpie

Hovedingrediens : Lammekød - Stegt/Kogt (Rester)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.kogt lammekød
100 g.kogt skinke
1 madæble
1 løg
 Salt
 peber
1 tsk.tørret rosmarin
2 dl.lammebouillon
2 dl.Æblejuice
0.5 pakke.butterdej
1 æg
 
Opskrift:
Tø butterdejen op.

Skær lam, skinke, æble uden skræl og kernehus samt løg i tern, der lægges i bunden af et ovnfast fad. Drys med salt, peber og rosmarin. Hæld bouillon og æblejuice over.

Rul dejen ud til et låg. Smør kanten med vand. Tryk dejstrimlen fast i kanten. Skær et hul i toppen. Smør med pisket æg.

Stil fadet i en varm ovn ved 190 grader i 35 minutter.

Serveres med grøn salat

Tips:






karakterer:
Opskriften er vist 9784 gange,
og udskrevet 237 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu