Lystfiskerørred
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Indsendt : |
|
|
Bacon lægges på et spækbrædt side om side lige så lang som fisken. Fisken renses grundigt og fileres, resterende ben pilles ud, den ene filet lægges ned på baconen og der fyldes grøntsager og hummerhaler ovenpå, herefter lægges den anden filet oven på og baconen vippes rundt om det sidste bacon pakkes nu om fisken, der lægges i et ildfastfad, de skiveskåret kartofler og resterende grøntsager og hummerhaler puttes rundt om fisken, hvidvinen hældes ved evt. supleres med vand. Retten sættes i ovnen ved 200 grader i 40 min.
Retten serveres varm og fisken skæres i skiver. |
|
Opskriften er vist 34912 gange,
og udskrevet 1089 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne