Græsk farsret

Græsk farsret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.fårefars
3 spsk.rasp
1.5 dl.vand
1 æg
 peber
 
 Fyld:
100 g.fetaost
1 tsk.timian
1.5 dl.hakket persille
300 g.squash eller agurk
 sojasauce
 
Opskrift:
Udblød raspen i vand. Rør kødet sammen med den udblødte rasp, æg og peber.

Form farsen til 2 lange ruller og læg dem i et smurt, ovnfast fad. Lav en rille i hver farsrulle.

Fordel smuldret fetaost, timian og persille i farsrillerne. Pensl med sojasauce.

Sæt fadet i ovnen ved 200 grader ca. 25 min. Læg skiver af squash eller agurk i fadet efter ca. 10 min.

Servering:
Server retten med ovnbagte kartoffelbåde, som skal bage ved 200 grader 35-45 min. Tomatsalat, samt yoghurt rørt med krydderurter og hvidløg.





karakterer:
Opskriften er vist 26925 gange,
og udskrevet 692 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu