Græsk farsret
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Udblød raspen i vand.
Rør kødet sammen med den udblødte rasp, æg og peber.
Form farsen til 2 lange ruller og læg dem i et smurt, ovnfast fad. Lav en rille i hver farsrulle. Fordel smuldret fetaost, timian og persille i farsrillerne. Pensl med sojasauce. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader ca. 25 min. Læg skiver af squash eller agurk i fadet efter ca. 10 min. Servering: Server retten med ovnbagte kartoffelbåde, som skal bage ved 200 grader 35-45 min. Tomatsalat, samt yoghurt rørt med krydderurter og hvidløg. |
|
Opskriften er vist 26887 gange,
og udskrevet 692 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne