Fiskelasagne
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Indsendt : Red : |
|
|
Tag spinaten ud af fryseren om morgenen, og lad den tø op i køleskabet, eller tø den op i en gryde. Skær fiskefileten i tynde skiver.
Pisk ægget sammen med muskatnød ud i den færdige sovs.
Læg lasagnen i lag i et firkantet ovnfast fad: Sovs, lasagneplader, fisk, lasagneplader, spinat, sovs, plader, fisk, plader, spinat og sovs. Drys salt og peber på fiskelagene.
Drys med revet ost, og sæt fadet i ovnen ved 200° i ca. 45 min.
|
|
Opskriften er vist 31721 gange,
og udskrevet 1014 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Betsy - 2010-11-18 09:38:57 Du kan bruge hakket, dampet grønkål i stedet :-) Anette - 2009-03-09 10:17:09 Er der forslag til hvad man kan bruge istedet for spinat? Kan ikke li' det!:-( |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne