Gravad ørred
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Indsendt : Red : |
|
|
Du fileterer fisken, det må gerne være en rimelig størrelse fisk. Læg de 2 fileter i en bradepande eller en bakke med kanter, du kan også ligge dem i et klæde (viskestykke). Fiskene skal ligge med skindsiden nedad.
Fileterne drysses med rund hånd med farin, sukker, knust dild, groft salt, hvid peber, selleripulver og til sidst grøn dild. Fisken skal nu stå og trække et par dage i køleskabet og er ellers klar til servering. Serveres med f.eks. surbrød og asparges. |
|
Opskriften er vist 25825 gange,
og udskrevet 564 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (11 stemmer) |
|
Kommentarer christine bagge - 2011-12-26 14:49:03 har engang set at siderne blev smurgt med sød sennep og derefter drysset med sukker/salt blanding. ox3pi - 2005-01-01 01:01:01 man kan med fordel fryse ørreden efter den er graved, og således vil den modne under frysningen, når man så skal bruge gravad ørrede, tager man den ud af fryseren dagen før og opbevarede den i køleskab indtil den skal spises. ivan - 2005-01-01 01:01:01 Krydderier i gravet kød bør altid være tørret, da der ellers kan sidde jordbakterier i friske krydderier. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne