Grønne pandekager med fyld af varmrøget ørred

Grønne pandekager med fyld af varmrøget ørred, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 storeæg
1 dl.hvedemel
25 g.smeltet smør
2.5 dl.mælk
0.5 stort bdt.persille
0.5 dl.yoghurt
 sukker
 salt
 peber
400 g.ørred, varmrøget
100 g.cremefraiche 18%
100 g.cornichoner
 citronsaft
 salt
 peber
 
Opskrift:
Blend persille og mælk. Rør melet med æg, smeltet smør, yoghurt, mælk. Smag til med salt, peber og en knsp sukker. Lad helst dejen trække mindst 30 minutter før den bruges.

Brug en lille smule fedtstof til den første pandekage. Bag derefter pandekagerne ved lav varme således at de ikke tager farve. Dejen kan også fordeles i et 2-3 cm tykt lag på bagepapir på en bageplade eller en bradepande og derefter bages til den er færdig og fast i ovnen ved. Lad pandekagen/-erne køle af.

Hak imens cornichoner relativt fint. Pres dem fri for væde. Mos ørredkødet med en gaffel. Rør kødet sammen med cremefraiche, cornichoner og smag til med salt og peber og citronsaft.

Fordel ørredfyldet i et tyndt lag på de kolde pandekager. Rul dem sammen. Stil dem koldt. Skær rullerne i ikke for tykke skrå skiver.





karakterer:
Opskriften er vist 21529 gange,
og udskrevet 500 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-09-28 14:39:18
til hvor mange personer der den til ??