Tunesisk kikærtesuppe
Hovedingrediens : Bælgplanter - Kikærter Oprindelsesland : Tunesien Indsendt : Red : |
|
|
Sæt kikærterne i blød i vandet natten over. Dryp dem af og kom dem i en gryde med vandet. Bring det i kog og kog det igennem 10 minutter. Skru så ned for varmen, tilsæt olie og kommen og kog ved svag varme ca. 1½ time. Rør hvidløg og tahinipasta i. Kog videre 25-30 minutter mere. Rør citronsaften i og server suppen varm.
|
|
Opskriften er vist 23905 gange,
og udskrevet 347 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Tunisi - 2009-11-06 15:16:27 det er Helt forkert ! Lucilia - 2005-01-01 01:01:01 Der er noget helt galt i denne opskrift. Følger man den slavisk bliver det mere pasta end suppe, mangler smag, salt, og ALT for lidt citron... Ida - 2005-01-01 01:01:01 Der er slet ikke nok væske i forhold til fyld.. Ida - 2005-01-01 01:01:01 Der er slet ikke nok væske til kikærterne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne