Kikærtesuppe
Hovedingrediens : Bælgplanter - Kikærter Indsendt : Red : |
|
|
Læg kikærterne i blød natten over.
Skræl sellerien og persilleroden. Hak løg, selleri og persillerod fint. Skær kødet i terninger. Varm olien i en gryde og steg løg, persillerod og selleri i 5 min. uden at det bliver brunt. Tilsæt oksekød. Rør godt, mens kød og grønsager bruner. Tilsæt tomater, vand, salt og peber samt gurkemeje, som opløses i lidt vand. Hæld kikærterne i og kog suppen under låg til kikærterne er møre, ca.30-40 min. Rør melet ud i lidt vand og pisk jævningen ud i suppen. Lad den koge igennem og smag til med salt og peber. Serveres med Flutes. |
|
Opskriften er vist 20812 gange,
og udskrevet 404 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer terpentina - 2010-09-04 17:06:48 Hvilken slags oksekød menes der? Er det hakket? eller noget andet? harriet - 2005-01-01 01:01:01 jeg kom mere vand i så den blev tyndere ,meget velsmagende suppe |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne