Kylling- og kikærter i krydret tomatsauce
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm olien i en stor gryde. Brun kyllingestykkerne 3-4 minutter til de er gyldne på alle sider. Tag dem op af grydem og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
Kom løg og peberfrugt i gryden og svits til løgene har taget farve og er bløde. Tilsæt tomater, svedskesauce, vin og bouillon. Lad det simre 10 minutter uden låg.
Læg kyllingestykkerne i gryden, kom kikærter i og læg låg på. Lad retten simre 1 time eller til kylling og kikærter er møre.
Forvarm ovnen til 200 grader. Fordel retten i et ovnfast fad, drys salamien over og stil fadet 5-7 minutter i ovnen eller til salamien er sprød.
|
|
Opskriften er vist 17465 gange,
og udskrevet 250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Kamila - 2009-10-25 18:07:03 Ingen krydderier? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne