Kikærter med hytteost
Hovedingrediens : Bælgplanter - Kikærter Indsendt : |
|
|
Udblød ærterne natten over. Kog dem møre i ca. 60 min.
Svits hakket løg, squash og mangold i smør. Tilsæt halvdelen af kikærterne og 2 dl af kogevandet. Findel resten af kikærterne i en kødhakkemaskine eller blender og tilsæt det retten sammen med krydderierne. Tilsæt æblejuicen og lad retten simre til den er blandet godt sammen. Tag gryden af varmen og rør hytteosten i. Som tilbehør til retten serveres flutes og friske bønnespirer. |
|
Opskriften er vist 30560 gange,
og udskrevet 573 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne