Karrykikærter med pasta
Hovedingrediens : Bælgplanter - Kikærter Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kikærterne sættes i blød natten over, min. 12 timer.
Vandet hældes fra og kikærterne skylles og bringes i kog i friskt vand. Koger møre ca. 1 time. Pastaen koges al dente. Løg, selleri, gulerødder hakkes i mindre stykker. Olien varmes og tilsættes karry + salt. De hakkede grønsager svitses et kort øjeblik. Æblet skæres i mindre stykker og svitses med. Mel drysses over under omrøring. Mælk tilsættes lidt efter lidt under omrøring. Når sauces er jævn og varm, tilsættes kogte kikærter og persille. Det hele småsnurrer 3-4 min. og smages til med salt. Serveres på pasta m. frisk persille, evt. med råkost som tilbehør. |
|
Opskriften er vist 45527 gange,
og udskrevet 906 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Anja - 2012-08-28 13:03:33 Der står jo i opskriften de skal stå i blød : ) Nadja - 2008-08-08 13:13:46 en inspirerende ret, men normalt skal kikærter jo stå i blød, det er lidt forvirrende når der står "tørre kikærter" |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne