Chokoladeis Ecorces d'Orange
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Kilde : Ismaskinen.dk Indsendt : |
|
|
Æggeblommerne piskes grundigt med Kakaopulver, flormelis og halvdelen af mælken.
Resten af mælken hældes i under omrøring.
Fløden piskes til skum (ikke for fast), og blandes forsigtigt i. Chokoladen hakkes i små tern, ca. 3x3 mm, men skal ikke i blandingen fra start. Røres/indfryses ca. 40 minutter i ismaskine. Chokoladen tilsættes efter 15 minutter. Server isen med flødeskum og friske hindbær. |
|
Opskriften er vist 21691 gange,
og udskrevet 492 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Wio - 2009-08-23 20:05:44 Van Houtens: Kakaopulver Valrona Orange: Chokolade - rigtig god kvalitets chokolade. nussemor - 2009-07-24 13:37:15 Det er uhøfligt, at sjipsjap ikke får svar på sit spørgsmål.Sæt danske ord på,evt. i ( ) Sjipsjap - 2007-08-11 14:45:26 hvad er Van Houtens og Valrhona Orange? Jeg har aldrig nogenssinde hørt om det... hvor kan man få fat i sådan noget henne? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne