Chokoladeis Ecorces d'Orange

Chokoladeis Ecorces d'Orange, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Is på ismaskine

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandKilde : Ismaskinen.dk

Indsendt :     

Ingredienser:
2 Æggeblommer
20 g.Van Houtens
70 g.Flormelis
2 dl.Letmælk
 dl.Piskefløde
30 g.Valrhona Orange
 
Opskrift:
Æggeblommerne piskes grundigt med Kakaopulver, flormelis og halvdelen af mælken. Resten af mælken hældes i under omrøring.

Fløden piskes til skum (ikke for fast), og blandes forsigtigt i.

Chokoladen hakkes i små tern, ca. 3x3 mm, men skal ikke i blandingen fra start.

Røres/indfryses ca. 40 minutter i ismaskine. Chokoladen tilsættes efter 15 minutter.

Server isen med flødeskum og friske hindbær.





karakterer:
Opskriften er vist 21646 gange,
og udskrevet 491 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-08-23 20:05:44
Van Houtens: Kakaopulver Valrona Orange: Chokolade - rigtig god kvalitets chokolade.

  -   2009-07-24 13:37:15
Det er uhøfligt, at sjipsjap ikke får svar på sit spørgsmål.Sæt danske ord på,evt. i ( )

  -   2007-08-11 14:45:26
hvad er Van Houtens og Valrhona Orange? Jeg har aldrig nogenssinde hørt om det... hvor kan man få fat i sådan noget henne?