Buffetspyd
Hovedingrediens : Blandet kød - Lam - Svin - Okse Indsendt : Red : |
|
|
Læg spydene i koldt vand i ca. 1/2 time. Afpuds imens alt kødet for eventuelle sener og hinder. Skær de 4 slags kød i hver 24 tern (ca. 2 x 3 cm). Flæk blommerne, fjern stenene og skær blommerne i 48 stykker. Del baconskiverne midt over. Sno et stykke bacon rundt om hvert stykke blomme. Del hver løgbåd i blade og mindre både (48 stykker i alt). Tag spydene op af vandet og tør dem. Sæt kød, blommer med bacon og løg (med lidt afstand imellem) på spydene således: Kylling, blomme, svinekød, løg, oksekød, blomme, lam og slut med løg. Stil spydene tildækket i køleskabet.
Kryddersmør: Kom smørret i en lille tykbundet gryde og smelt det ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tag gryden af varmen og tilsæt teriyakisauce og resten af ingredienserne. Kom alufolie i ovnens bradepande og læg risten over. Læg halvdelen af spydene på risten. Dup med en pensel kryddersmørret på begge sider af spydene og drys dem med rasp - ligeledes på begge sider. Anbring rist og bradepande øverst i ovnen og grill spydene i ca. 5 min. Vend spydene og grill dem færdige. Dup resten af spydene med kryddersmør, drys med rasp og grill dem. Tips: Spydene kan stå tildækket i køleskabet 4-5 timer, før de grilles. Hvis buffetspydene skal fryses så erstat de frosne lammemørbrader med oksemørbrad (900 g oksemørbrad i alt). |
|
Opskriften er vist 25774 gange,
og udskrevet 433 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne