Oksemørbradbøffer med rødvinssauce
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Højtid: Nytår Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Oksemørbraden befries for sener, skæres i 4 skiver, der bankes let med hånden.
Krydres med salt og peber og steges i letbrunet smør, ca. 3 min. på hver side. Kødet tages op og holdes varmt under stanniol. Løgene pilles og hakkes, champignonerne renses og skæres i skiver. Løgene svitses i en pande i det resterende smør fra bøffen plus ekstra smør, herefter tilsættes champignonerne og løg og champignoner svitses i 3-4 minutter. Rødvin og piskefløde tilsættes, og det hele koger ca. 5 minutter, eller til den er jævn. Smages til med salt og peber, kulør tilsættes. Hæld saucen over i en lille gryde og hold den varm. Smør puttes på panden og de små kogte kartofler varmes heri. |
|
Opskriften er vist 364126 gange,
og udskrevet 10617 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (68 stemmer) |
|
Kommentarer Ragini - 2010-06-20 15:52:23 Den sovs slår alle omkuld!! annemus - 2010-02-19 15:22:57 Oh salig fryd - dette er en god sauce!!!!! anonym - 2008-03-13 20:32:25 Kan man bruge hvidvin??? chareriksen - 2007-08-31 10:27:24 det er vild god opskrift og smager helt suverænt. vi fik den med hasselbagte kartofler. gitte - 2005-01-01 01:01:01 den skulle i prøve, smager hammer godt lis.boettcher - 2005-01-01 01:01:01 super duper, enkel og dejlig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne