Hvidkålssalat med Aioli Sauce (hvidløgssauce)
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Hvidkålen snittes fint. Salamien skæres i terninger. Æggene skæres i både. Hvidkål, salami, æg og oliven blandes i en skål.
Sauce: Mayonnaise røres med presset hvidløg og salt. Tilsættes vand til konsistensen er ret lind. Saucen serveres til salaten. |
|
Opskriften er vist 17468 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne