Oksemørbradbøf i vinblade

Oksemørbradbøf i vinblade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 oksemørbradbøffer på ca. 5 cm
20 g.smør
 Groft salt og peber
0.5 tsk.stødt rosmarin
8 vinblade
4 chalotteløg
250 g.markchampignon
1 dl.bouillon
2 dl.rødvin
1 dl.piskefløde
 Lidt jævning
2 middelstoregule eller grønne squash
1 spsk.olivenolie
 
Opskrift:
Pil løgene og hak dem fint. Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver. Smelt smørret på en pande. Brun bøfferne og tag dem af panden. Kom løg og champignon på panden og svits dem. Kom bouillon, rødvin og fløde på og lad det småkoge. Skær squashene ud i skiver på 1 cm. Varm olien på en anden pande og steg squashene til de er bløde. Læg bøfferne på to vinblade, så de kan pakkes ind. Drys groft salt, friskkværnet peber og stødt rosmarin på inden vin bladene pakkes om. Bind en bomuldssnor om det for at holde sammen på bøfpakken. Læg bøfpakkerne på panden med champignon og løg. Lad den småsnurre i ca. 6 min. på hver side. læg bøfpakkerne på varme tallerkener. Fjern snoren. Jævn saucen, smag den til og hæl den ved.

Squash og aspargeskartofler. Rødvin og vand passer til denne ret.





karakterer:
Opskriften er vist 14062 gange,
og udskrevet 234 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu