Oksemørbradbøf i vinblade
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Indsendt : Red : |
|
|
Pil løgene og hak dem fint. Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver. Smelt smørret på en pande. Brun bøfferne og tag dem af panden. Kom løg og champignon på panden og svits dem. Kom bouillon, rødvin og fløde på og lad det småkoge. Skær squashene ud i skiver på 1 cm. Varm olien på en anden pande og steg squashene til de er bløde. Læg bøfferne på to vinblade, så de kan pakkes ind. Drys groft salt, friskkværnet peber og stødt rosmarin på inden vin bladene pakkes om. Bind en bomuldssnor om det for at holde sammen på bøfpakken. Læg bøfpakkerne på panden med champignon og løg. Lad den småsnurre i ca. 6 min. på hver side. læg bøfpakkerne på varme tallerkener. Fjern snoren. Jævn saucen, smag den til og hæl den ved.
Squash og aspargeskartofler. Rødvin og vand passer til denne ret. |
|
Opskriften er vist 14054 gange,
og udskrevet 234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne