Cappucinoparfait

Cappucinoparfait, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Kaffe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 appelsinskal
2 spsk.pulverkaffe
200 g.sukker
4 spsk.piskefløde
0.5 tsk.stødt kanel
2 æggehvider
1 spsk.kakaopulver
5 dl.kogende vand
 
Opskrift:
Appelsinskal, kaffepulver, 150 g sukker og ½ l kogende vand røres sammen. Rør, indtil sukkeret er opløst og lad det stå i ca. 10 minutter. Fjern appelsinskallen. Frys blandingen. Når isen er færdig fordeles den i otte kaffekopper eller glas der sættes i fryseren. Fløden piskes sammen med kanel og det stilles til side. Æggehvider piskes indtil de er stive og resten af sukkeret tilsættes. Bland forsigtigt fløden sammen med æggehvider. Kom lidt af denne blanding over kaffeisen og frys den i ca. 30 minutter. Lige inden servering drysses med kakaopulver.





karakterer:
Opskriften er vist 10867 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu