Cappucinoparfait
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Kaffe Indsendt : Red : |
|
|
Appelsinskal, kaffepulver, 150 g sukker og ½ l kogende vand røres sammen. Rør, indtil sukkeret er opløst og lad det stå i ca. 10 minutter. Fjern appelsinskallen. Frys blandingen. Når isen er færdig fordeles den i otte kaffekopper eller glas der sættes i fryseren. Fløden piskes sammen med kanel og det stilles til side. Æggehvider piskes indtil de er stive og resten af sukkeret tilsættes. Bland forsigtigt fløden sammen med æggehvider. Kom lidt af denne blanding over kaffeisen og frys den i ca. 30 minutter. Lige inden servering drysses med kakaopulver.
|
|
Opskriften er vist 10867 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne