Blommeis med armagnac
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : Red : |
|
|
Læg sveskerne i blød i 5 cl. Armagnac med lidt vand og sukker.
Mælken koges med vanillestangen. Sukker og æggeblommer røres sammen. Den varme mælk tilsættes under omrøring. Massen opvarmes langsomt under omrøring i en tykbundet gryde. Afkøles og fryses delvis. Før massen er helt fast, tilsættes de grofthakkede svesker og isen fryses nu i yderligere 2 timer. I isafkøle portionsglas lægges 3 kugler is, resten af armagnacen hældes over - serveres med et par krumkager til. |
|
Opskriften er vist 16289 gange,
og udskrevet 241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne