Orangemarineret kulmule med svampe
Hovedingrediens : TorskeFisk - Kulmule Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Drys fileterne med salt og peber og læg dem i et smurt, ovnfast fad. Rør ingredienserne til marinaden sammen og hæld den over fisken. Marinér fileterne i 1/2 time, vend dem et par gange under marineringen.
Dæk fadet med folie og damp fisken ved 200 grader C. alm. ovn i 10-15 min., til den er fast. Øs marinaden over fisken et par gange under stegningen. Kog bulgur som angivet på emballagen. Skær svampene i strimler, smelt smørret på en pande og rist svampene et par minutter i smørret. Hak persillen og vend den i den kogte bulgur. Server fisken med bulgur og de ristede svampe. Tips: I stedet for østershatte kan bruges Karl Johan eller champignon |
|
Opskriften er vist 54117 gange,
og udskrevet 1411 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Pagh - 2011-09-22 10:53:40 Jeg halverede også marinaden, og der var rigeligt. Men fisken havde slet ikke taget smag af den. Den smagte kun af hav! :-( anonym - 2010-10-21 16:43:12 meget god og velsmagende , men enig i at marinade mængden kan halveres. Jeg sparede lidt på laurbærbladene , og kunne sagtens smage dem. mvh Doris Per - 2009-10-10 16:00:39 Der er rigeligt med marinade, den kan sagtens halveres eller måske 1/4 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne