Stegt due med selleri og æble kompot
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Due - Duer Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Krydr duerne med salt og peber. Læg dem på en rist og steg dem i en varm ovn, 200 grader 15 minutter. Tag dem ud og lad dem hvile lunt 5 minutter.
Del sellerien og kog den i en rummelig gryde med vand til det dækker i 5 min. Tilsæt æblet der er delt i kvarte uden kernehus. Kog det yderligere 5 minutter. Hæld vandet fra og tilsæt fløde. Smag til med salt og peber. Mos det let med en gaffel og vend med frisk reven peberrod. |
|
Opskriften er vist 12624 gange,
og udskrevet 230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne