Ragout af due med hvidløg og rosmarin
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Due - Duer Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Del duerne i kvarte og brun dem i lidt olivenolie. Først med skinsiden ned af. Krydr med salt og peber. Tilsæt rosmarin, hvidløg og tomatpure. Rist det sammen og tilsæt rødvin. Kog det igennem og tilsæt ¼ l vand. Lad det simre yderligere 10 minutter.
Tag duerne fra og læg dem på en rist med skinsiden op af. Sigt fonden og kog den igen. Tilsæt snittede gulerødder og blegselleri. Lad det simre 5 - 6 minutter. Sæt duerne under en varm grill 2 - 3 minutter, eller indtil skinnet er sprødt. Læg duerne tilbage i ragouten og server. Pynt evt. med lidt frisk rosmarin. |
|
Opskriften er vist 11220 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne