Ragout af due med hvidløg og rosmarin

Ragout af due med hvidløg og rosmarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Due - Duer

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 duer
 frisk rosmarin
6 fedhvidløg
1 spsk.tomatpure
2 tomater delte i kvarte
½ flaskegod rødvin
2 skrællede gulerødder
4 stilkebladselleri
 olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Del duerne i kvarte og brun dem i lidt olivenolie. Først med skinsiden ned af. Krydr med salt og peber. Tilsæt rosmarin, hvidløg og tomatpure. Rist det sammen og tilsæt rødvin. Kog det igennem og tilsæt ¼ l vand. Lad det simre yderligere 10 minutter.

Tag duerne fra og læg dem på en rist med skinsiden op af.

Sigt fonden og kog den igen. Tilsæt snittede gulerødder og blegselleri. Lad det simre 5 - 6 minutter.

Sæt duerne under en varm grill 2 - 3 minutter, eller indtil skinnet er sprødt. Læg duerne tilbage i ragouten og server.

Pynt evt. med lidt frisk rosmarin.





karakterer:
Opskriften er vist 11220 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu