Stegt due med selleri og blommer
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Due - Duer Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Krydr duerne med salt og peber. Steg dem i en varm ovn, 200 grader 15 - 20 minutter. Rist selleri i lidt varm olie. Krydr med salt og peber. Del bladene fra rosenkålen og kog dem i en gryde med let saltet vand i 3 - 4 minutter. Steg blommerne med indersiden ned af og vend dem når de er gyldne og gennemvarme. Tilsæt balsamico eddike på panden og krydr med salt og peber. Anret duerne på en bund af rosenkål og anret med de gylden stegte selleri og de lune blommer.
|
|
Opskriften er vist 10921 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne