Grydestegte duer med blommer 02
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Due - Duer Indsendt : Red : |
|
|
Del duen i lår og bryststykker. Brun stykkerne i lidt smør i en gryde. Skær skalotteløg i kvarte og kom dem ved og lad dem stege lidt med. Kom salvie ved og derefter hvidvinen. Lad hvidvinen koge ind til ca. det halve. Kom vandet ved, krydr med salt og peber. Lad brysterne braisere under lår ca. 7-9 minutter med skindsiden opad, og lårene ca. 15 minutter. Hold brystkødet lunt imens. Det skal trække ca. 10 minutter inden det skæres fra skroget.
Kog skyen lidt ind. Skær blommerne i både og sauter dem smør. Hæld saucen ved, kog igennem og smag til med salt og peber. Jævn evt. med maizena eller monter med smør. Server med: Rodfrugter i selleri Skræl rodfrugterne. Skær gulerødder og kartofler i grove tern. Skær selleri i fire både og kog dem hele i en gryde i vandet tilsat smør salt og peber. Kog selleristykkerne til de kun lige er møre. Skær midten ud af hver selleribåd på samme måde, som man ville skære kernehuset ud på en æblebåd., blot noget dybere. Kom det bortskårede selleri ned i gryden til gulerod og kartoffel og kog det hele mørt. Tag grøntsagerne op og lav en grov mos. Spæd mosen med grøntsagsvandet og smag evt. til med salt og peber. Fordel mosen i selleribådene og varm eller gratinér dem i en varm ovn. |
|
Opskriften er vist 11499 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne