Farseret stegt due med løg og hestebønner

Farseret stegt due med løg og hestebønner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Due - Duer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 duer med indmand (evt. 100 gr. indmand fra fjerkræ)
50 g.foie gras de Canard (evt. spæk)
50 g.Fedtnet
4 skivertynd Vêntreche (letrøget bacon)
1 dl.hvidvin
 Timian
50 g.tørret frugt blandet (svesker-abrikoser-rosiner-valnødder)
2 bundternye løg
400 g.Hestebønner
2 skalotteløg
 Kørvel
 
Opskrift:
Duebryster og lår udbenes. Indmad og fore gras hakkes fint og lægges på kødsiden af duebrysterne og pakkes med fedtnet. Brunes på en pande og steges færdig i ovnen ca. 5 minutter ved 180 grader.

Dueskroget brunes med grøntsager og lidt mel. Hvidvinen tilsættes, reduceres tilsættes. 1/2 l. vand koges i ca. 45 minutter, sigtes og reduceres.





karakterer:
Opskriften er vist 12552 gange,
og udskrevet 163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu