Stegte duer med champignon

Stegte duer med champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Due - Duer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Stegte duer med champignon, billede 4 Stegte duer med champignon, billede 1 Stegte duer med champignon, billede 2 Stegte duer med champignon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 unge duer
 salt
 peber
40 g.smør
2 dl.hønse- eller Grøntsagsbouillon
1 dl.fløde
2-4 spsk.madeira
 
 tilbehør:
100 g.bacon i tern
1 lilleløg, hakket
400 g.champignon i skiver
 salt
 smag
 
 drys:
1 bdt.persille, hakket
 
Opskrift:
Skyl duerne i koldt vand og tør dem godt med køkkenrulle. Gnid dem med salt og peber - også indvendigt.

Smelt smørret i en tykbundet gryde og brun duerne heri på alle sider. Hæld bouillonen ved og steg duerne ved svag varme under låg i ca. 1 time.

Brun baconterningerne i en gryde og hæld overflødigt fedtstof af. Tilsæt løgene og lad dem blive klare. Hæld champignonskiverne i og steg dem ved middel varme under omrøring. Smag til med salt.
Serveres som tilbehør til duerne.

Tag duerne op, når de er tørre og hold dem varme. Hæld lidt fløde i saucen og lad den koge ind. Smag den til med madeira og salt.

Del duerne på langs i 2 dele ved anretningen.





karakterer:
Opskriften er vist 59594 gange,
og udskrevet 1703 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-11-28 11:30:58
Vi skal prøve denne opskrift i morgen og glæder os! Det er vel "møre" og ikke "tørre", der skal stå?