Stegte duer med champignon
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Due - Duer Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl duerne i koldt vand og tør dem godt med køkkenrulle. Gnid dem med salt og peber - også indvendigt.
Smelt smørret i en tykbundet gryde og brun duerne heri på alle sider. Hæld bouillonen ved og steg duerne ved svag varme under låg i ca. 1 time. Brun baconterningerne i en gryde og hæld overflødigt fedtstof af. Tilsæt løgene og lad dem blive klare. Hæld champignonskiverne i og steg dem ved middel varme under omrøring. Smag til med salt. Serveres som tilbehør til duerne. Tag duerne op, når de er tørre og hold dem varme. Hæld lidt fløde i saucen og lad den koge ind. Smag den til med madeira og salt. Del duerne på langs i 2 dele ved anretningen. |
|
Opskriften er vist 59594 gange,
og udskrevet 1703 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Ordstrøm - 2015-11-28 11:30:58 Vi skal prøve denne opskrift i morgen og glæder os! Det er vel "møre" og ikke "tørre", der skal stå? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne