Duer med braiseret kartoffelkål
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Due - Duer Indsendt : |
|
|
Brun duerne grundigt i smør og olie i en stor sauterpande, så alle sider er lysebrune. Drys dem herefter med salt og peber. Skræl kartoflerne og skær dem i små terninger. Snit kålhovedet i små firkantede stykker. Skræl gulerødderne og skær dem i små stykker. Løg og hvidløg pilles og skæres i passende stykker. I samme sauterpande fra før, muligvis tilsat lidt mere olie, kommes nu alle grønsagerne, der steges ved moderat varme, til de begynder at tage farve, men endelig ikke at brune. Hvidvin, salt og peber tilsættes da, og grønsagerne kommes i en lille bradepande eller et stort ildfast fad.
Duerne lægges ovenpå, og det hele sættes i ovnen ved 200 grader i 35-40 minutter til duerne er svagt rosa inde midt i brystet. Ser låret stadig meget rødt ud, skæres brysterne fra og gemmes i folie, mens skroget med lårene på steger videre i ovnen med grønsager i ca. 15 minutter til. Ved serveringen portionsanrettes urterne sammen med brystet skåret i skiver på skrå og med låret inkl. ben, der lige løsnes fra resten af skroget. Saften fra urterne gives til som dyppelse.
|
|
Opskriften er vist 13989 gange,
og udskrevet 398 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne