Oksemørbrad med filodej og cornel af grøntsags caviar
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Indsendt : Red : |
|
|
Tournedos brunes af i smør, krydres med salt og peber. Rulles med 1 stykke trekantet filodej så den står op som et tårn.
Aubergine, gulerod, peberfrugt, hvidløg og løg skæres i tern. Sauteres med timian samt soltørrede tomater i olie. De gennemsauterede grøntsager kommes i kødhakkeren og dryppes fri for væde i en sigte. Smages til med salt og peber og fyldes op oven på Tournedos som steges i 12 min. ved 210 grader. Trækketid 10 min. Sauce Chianti: Champignon, løg og gulerod sauteres møre uden at få farve. Rødvin tilsættes og reduceres til det halve, tilsæt brun fond. Koges blank, sigtes og monteres med 200 g koldt smør. Serveres med smørristede kartofler. |
|
Opskriften er vist 15972 gange,
og udskrevet 401 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (43 stemmer) |
|
Kommentarer Æmand - 2011-10-19 10:36:40 Den opskrift er fra Per Etbøl, hotel Phoenix i København! Ingen points for kopiopskrifter...vær dog lidt opfindsom selv! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne