Oksemørbrad med septembersalat og chokoladesauce
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Indsendt : Red : |
|
|
Lav ca. 4 dl. kalve- eller oksefond.
Riv salatbladene i mindre stykker og skær nektarinerne i tynde både. Læg salatstykkerne på et stort rundt fad og fordel nektariner, nødder og bær henover. Steg oksemørbradskiverne rosa i en lille skive smør, krydr dem med salt og peber og pak dem ind i stanniol, så de kan trække, mens saucen tilberedes. Hæld den færdige fond over i panden og tilsæt eng. sauce, paprika, salt og peber. Lad væsken koge op og tilsæt chokoladen. Smag saucen til med salt og peber. Man kan evt. jævne den ganske let. Server med salat og pillekartofler. |
|
Opskriften er vist 16809 gange,
og udskrevet 416 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Chokomanen - 2005-01-01 01:01:01 woow! Chokoladesovs til kød.. Jeg har hørt om det før, men aldrig fået det afprøvet. Det skal det snart! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne