Thai salat med sauté af oksekød og chili
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Oprindelsesland : Thailand Indsendt : |
|
|
Varm lidt olie på en pande eller wok og steg kødet i 1 minut. Tilsæt rødløg, hvidløg og chili og lad det stege yderligere i 2 minutter. Kom bønne spirer, østers sauce og soya henover og lad det koge igennem.
2. Tag det fra varmen og anret på sprøde blade af Romain salat. Server evt. med kogte ris eller glas nudler.
|
|
Opskriften er vist 17246 gange,
og udskrevet 256 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne