Carpaccio med rucola
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør limesaft med olivenolie, salt og peber. Pensl to tallerkner med dressingen og fordel tynde skiver af kødet henover. Krydr med salt og peber. Fordel resten af dressingen henover og drys med kapers. Server med tynde skiver af parmesanost, rucola salat og brødet der er ristet i lidt olivenolie.
|
|
Opskriften er vist 54970 gange,
og udskrevet 1201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Kølige Kent - 2011-09-21 02:33:01 Istedet for kapers, så rist nogle pinjekerner og smid det på istedet ^^ pjuske - 2009-11-27 16:20:18 Jeg synes helt bestemt at lidt ristede pinjekerner ville være godt.. Ellers skøn. kristina - 2008-06-11 15:05:30 super lækker Annette - 2008-02-09 16:01:43 Ingen kapers. Men lidt basilikum pesto samt oliven og cherry tomater. - Den variant er også altid populær. Karina - 2005-01-01 01:01:01 Man kan også undlade kapers og i stedet tilføje ristede pinjekerner. Ydermere passer udskåret honning-eller galiamelon godt til. Således: Bund af rucola, hernæst melon,Carpaccio, parmesan/olieblanding og til sidst pinjekerner. Carpaccio kan købes med høvlet ost til i bl. a. Kvickly til lige under kr. 30. Jeg har serveret denne ret rigtig mange gange, og den falder altid i god smaghos mine gæster. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne