Bøffer med gratineret gedeost
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Varm lidt olie på en pande og steg kødet 3 - 4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Lad kødet hvile lunt i 5 minutter. Læg brødene på en rist og læg en skive gedeost på hver. Krydr med peber og sæt det under en varm grill indtil osten begynder at smelte. Kom salaten i en skål og rør dressingen sammen med salt og peber. Vend salaten med dressingen. Anret salaten med gedeosten og server til det gode kød.
|
|
Opskriften er vist 13932 gange,
og udskrevet 246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne