Lammekrebinetter med dildstuvede kartofler
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ælt lammekødet med krydderierne.
Form kødet til 4 krebinetter og steg dem i olien i ca. 5 min. på hver side. Stuvede kartofler: Kartoflerne koges, pilles og skæres i skiver. Smelt smørret, tilsæt melet og pisk godt. Hæld mælken i opbagningen lidt ad gangen under stadig piskning. Lad saucen koge i ca. 10 min., pisk i saucen så den ikke klumper. Er saucen for tyk tilsættes lidt vand. Tilsæt kartoflerne og hakket dild og smag til med salt og peber. Bagte rødløg: Skær løgene i kvarte. Fordel groft salt i bunden af et ovnfast fad og læg løgene i fadet. Smelt smørret og pensl det over løgene. Bag løgene ved 200 grader C i ca. 15 min. Tilbehør: Bønnerne nippes og koges i letsaltet vand i 3 min., hvorefter de afdryppes i en sigte |
|
Opskriften er vist 24010 gange,
og udskrevet 348 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne