Lammekrebinetter med dildstuvede kartofler

Lammekrebinetter med dildstuvede kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Lammekrebinetter med dildstuvede kartofler, billede 4 Lammekrebinetter med dildstuvede kartofler, billede 1 Lammekrebinetter med dildstuvede kartofler, billede 2 Lammekrebinetter med dildstuvede kartofler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Lammekød, hakket
1 tsk. Timian, tørret
1 tsk. Oregano, tørret
0.5 tsk. Merian, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Stuvede kartofler:
1000 gram Små kartofler pillet vægt
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Bagte rødløg:
4 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
10 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Tilbehør:
200 gram Grønne bønner, friske
   
Opskrift:
Ælt lammekødet med krydderierne.
Form kødet til 4 krebinetter og steg dem i olien i ca. 5 min. på hver side.

Stuvede kartofler:
Kartoflerne koges, pilles og skæres i skiver. Smelt smørret, tilsæt melet og pisk godt. Hæld mælken i opbagningen lidt ad gangen under stadig piskning. Lad saucen koge i ca. 10 min., pisk i saucen så den ikke klumper.

Er saucen for tyk tilsættes lidt vand. Tilsæt kartoflerne og hakket dild og smag til med salt og peber.

Bagte rødløg:
Skær løgene i kvarte. Fordel groft salt i bunden af et ovnfast fad og læg løgene i fadet. Smelt smørret og pensl det over løgene. Bag løgene ved 200 grader C i ca. 15 min.

Tilbehør:
Bønnerne nippes og koges i letsaltet vand i 3 min., hvorefter de afdryppes i en sigte





karakterer:
Opskriften er vist 24112 gange,
og udskrevet 352 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11156 (2656 kcal)
KJ pr. Pers. 2789 (664 kcal)
Vægt ialt 2578 gram
Vægt pr. Pers. 644 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 432 KJ (103 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 4.9 gram
Kulhydrat 10.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu