Thai oksekødssalat
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
|
|
Fjern alt synligt fedt fra kødet og pres knust, sort peber ind i det på begge sider. Varm olien op i en stegepande og steg bøffen ved høj varme, til den er pænt brunet på begge sider, men stadig rød i midten. Tag den af panden og skær den i tynde skiver.
Dressing: Bland alle ingredienser grundigt sammen og hæld dressingen over oksekødsskiverne. Anret kødet på et leje af salatblade og server det, mens det stadig er lunt.
|
|
Opskriften er vist 19871 gange,
og udskrevet 257 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne