Oksekødssalat fra Thailand

Oksekødssalat fra Thailand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

SalaterRet : Salater - KødSalat

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.oksemørbrad
1 hovedsalat
1 agurk
4 forårsløg
1 rød chili
 frisk mynte
 
 Dressing:
2 spsk.citronsaft
1 spsk.fishsauce
½ spsk.sojasauce
0.5 tsk.sukker
 
Opskrift:
Rør dressingen sammen. Skær kødet i meget tynde strimler. Rens forårsløgene og skær dem i tynde skiver på langs. Læg halddelen af løgskiverne ved kødet. Del chilien på langs og fjern kernerne. Skær chilikødet i tynde strimler og bland dem i oksekødet. Hæld dressingen over kødet og stil det i køleskabet i 20 min. Skyl og slyng salaten. Skræl agurken og skær den i skiver. Anret salat og agurkeskiver på et fad. Læg kødet ovenpå sammen med resten af forårsløgende og server.





karakterer:
Opskriften er vist 17638 gange,
og udskrevet 267 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu