Oksekødssalat fra Thailand
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
|
|
Rør dressingen sammen. Skær kødet i meget tynde strimler. Rens forårsløgene og skær dem i tynde skiver på langs. Læg halddelen af løgskiverne ved kødet.
Del chilien på langs og fjern kernerne. Skær chilikødet i tynde strimler og bland dem i oksekødet. Hæld dressingen over kødet og stil det i køleskabet i 20 min.
Skyl og slyng salaten. Skræl agurken og skær den i skiver. Anret salat og agurkeskiver på et fad. Læg kødet ovenpå sammen med resten af forårsløgende og server.
|
|
Opskriften er vist 17638 gange,
og udskrevet 267 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne