Tournedos med sneglesauté

Tournedos med sneglesauté, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 oksemørbrad á 180 g
 salt
 peber
 olie til stegning
180 g.vinbjergsnegle, grofthakket
2 fedhvidløg, knust
½ bdt.persille, finthakket
1 dl.rødvin
1 dl.oksebouillon
 maizena
350 g.pillede, kolde kartofler
2 kvisterosmarin (evt. 1 tsk tørret)
 salt
50 g.smør
 bagepapir
 
Opskrift:
Kartoflerne deles i 2 portioner. Læg én portion på et stykke bagepapir ca. 50 x 50 cm. Læg en klat smør på hver pakke sammen med 1 kvist rosmarin og krydr med lidt salt. Pak kartoflerne godt ind i bagepapiret og stil dem i ovnen ca. 20 minutter. Bøfferne steges gyldne på begge sider. Krydres og sættes herefter i den forvarmede ovn i et ildfast fad ved 180 grader i 10 min. Tages ud og trækker yderligere 8-10 min. På stegepanden ristes snegle, hvidløg og persille hurtigt af. Tilsæt rødvin og kog ind til det halve inden oksebouillonen tilsættes. Saucen koges igen ind til det halve og jævnes med en anelse maizena.





karakterer:
Opskriften er vist 6484 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu