Tournedos med sneglesauté
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Indsendt : |
|
|
Kartoflerne deles i 2 portioner. Læg én portion på et stykke bagepapir ca. 50 x 50 cm. Læg en klat smør på hver pakke sammen med 1 kvist rosmarin og krydr med lidt salt. Pak kartoflerne godt ind i bagepapiret og stil dem i ovnen ca. 20 minutter.
Bøfferne steges gyldne på begge sider. Krydres og sættes herefter i den forvarmede ovn i et ildfast fad ved 180 grader i 10 min. Tages ud og trækker yderligere 8-10 min. På stegepanden ristes snegle, hvidløg og persille hurtigt af. Tilsæt rødvin og kog ind til det halve inden oksebouillonen tilsættes. Saucen koges igen ind til det halve og jævnes med en anelse maizena.
|
|
Opskriften er vist 6528 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne