Kinawok de luxe
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Afpuds og tør kødet.
Striml det fint og læg det i en skål.
Pil og hak løget fint. Skræl ingefæren og hak den fint. Bland soyasauce, sherry, løg og ingefær. Hæld marinaden over kødet og lad det trække 15 min. Skyl porren grundigt og skær den i ½ cm tykke, skrå snitter. Skyl selleristilkene og skær dem i tynde skiver. Skyl bønnespirerne og lad dem dryppe af. Opvarm olien i en stor wok eller på en pande med høje sider. Brun kødet med marinaden ved stærk varme i ca. 3 min. Rør rundt hele tiden. Tilsæt selleristilkene og porren og steg yderligere 2-3 min under fortsat omrøring. Lad bønnespirerne stege med ca. 1 min under omrøring. Krydr og smag evt. til med mere soyasauce. |
|
Opskriften er vist 54610 gange,
og udskrevet 749 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Anna Grete Callesen - 2017-12-09 19:33:21 Super nem og velsmagende ret - vi fik ris til! Vil helt sikkert lave det igen. Marianne - 2005-01-01 01:01:01 Kødet bliver kogt og ikke stegt, når man hælder marinaden med op i wokken. Marinaden skal tilsættes, men vent til kødet er stegt i ca. 3 min. I stedet for blegselleri kan man også finsnitte pak choi eller anden orientalsk kål. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne