Tortellini med oksemørbrad i hvidvins/flødesauce

Tortellini med oksemørbrad i hvidvins/flødesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.tortellini med ost
300 g.oksemørbrad
50 g.smør
3 dl.hvidvin
4 dl.piskefløde
1 oksebouillon-terning
 sort peber, friskkværnet
 oregano
0.5 dl.piskefløde
 maizena
1 bundtpersille
 flutes
 smør
 
 
Opskrift:
250 g. Tortellini Fromaggio ("med ost") koges efter anvisningen i rigeligt vand og stilles til afdrypning i et dørslag uden sand. 300 g. oksemørbrad skæres i små lunser - mindre end man regner med, og steges brutalt i ca. 50 g. smør i 3-5 minutter i en gryde uden sand, hvorefter 3 dl. hvidvin og 4 dl. piskefløde tilsættes, og det koger lidt ind i ca. 3-5 minutter. 1 terning oksebouillon tilsættes samt en hel del friskkværnet sort peber, en anelse oregano og det jævnes lidt med 1/2 dl. piskefløde hvori der er rørt noget maizenamel.

Serveres med et drys persille, sprød flutes og smør - dette drikkes med en blid rødvin.





karakterer:
Opskriften er vist 21187 gange,
og udskrevet 459 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu