Tortellini med oksemørbrad i hvidvins/flødesauce
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
250 g. Tortellini Fromaggio ("med ost") koges efter anvisningen i rigeligt vand og stilles til afdrypning i et dørslag uden sand.
300 g. oksemørbrad skæres i små lunser - mindre end man regner med, og steges brutalt i ca. 50 g. smør i 3-5 minutter i en gryde uden sand, hvorefter 3 dl. hvidvin og 4 dl. piskefløde tilsættes, og det koger lidt ind i ca. 3-5 minutter.
1 terning oksebouillon tilsættes samt en hel del friskkværnet sort peber, en anelse oregano og det jævnes lidt med 1/2 dl. piskefløde hvori der er rørt noget maizenamel.
Serveres med et drys persille, sprød flutes og smør - dette drikkes med en blid rødvin. |
|
Opskriften er vist 21179 gange,
og udskrevet 459 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne