Lammekoteletter på italiensk
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Læg lammekoteletterne i et fad og fordel knuste hvidløgsfed over.
Drys med salt og peber.
Lad dem stå og trække en times tid.
Knus ansjosfileterne i blender eller foodprocessor sammen med oreganoen, tilsæt olie i dråber til blandingen bliver som pure Bland persillen i sammen med sennep, krydr med salt og peber. Pureen skal være ret stærk og cremet. Opvarm en god stor (tør) pande og steg først fedtkanten på koteletterne (halvdelen ad gangen) mens de fastholdes med begge hænder. Lammefedtet på panden kan evt. suppleres med lidt olivenolie. Drys koteletterne med salt og peber og brun dem på begge sider i fedtstoffet. Smør ansjospureen over alle koteletterne i et pænt ensartet lag. Hæld så et glas tør hvidvin panden og læg låg på. Lad koteletterne dampe møre i vinen 6-10 min. alt efter hvor tykke de er. Server med råstegte kartofler og en stor skål tomatsalat. |
|
Opskriften er vist 13699 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne