Aztekeris
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
Denne iskomposition består af 3 lag.
Nederste lag:
Opløs sukkeret i kaffen.
Æggeblommer og sukker røres til skum, og den lunkne kaffesukkeropløsning røres i. Til slut tilsættes likør. Efter afkøling vendes det stiftpiskede flødeskum i, og det hele hældes i en flad lerform. Dybfryses i 6 timer.
Mellemste lag:
Smelt 6 blade husblas i lidt vand, og kom lidt efter lidt resten af vandet i. Efter gelering blandes kaktusfigenpuréen i.
Øverste lag:
Æggeblomme, sukker og citronsaft røres, til det skummer. Melet røres i og de stiftpiskede hvider vendes i. Smør en buddingform med smør og drys formen med de knuste isvafler. Fyld massen i. Opvarmes tre kvarter i vandbad. Stryg et tykt lag budding ud på et stykke sølvfolie. Buddingen afkøles, skæres ud i portionsstykker med en fugtig kniv. Den halvfrosne mokkamasse tages ud af formen (læg et varmt viskestykke omkring). Smør et tykt lag gelé-kaktusfigenpuré på, og læg buddingstykker øverst. Pensles med æg og bages et øjeblik i grillovnen.
|
|
Opskriften er vist 11374 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2007-08-26 09:48:52 Et brev vanillesukker er vist 10 g. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne