Choko-is
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kvarken røres med sødestof og cacao, æggeblommen tilsættes, der smages til med vanille, piskefløden, som er pisket stiv, tilsættes og til sidst den stiftpiskede æggehvide.
Kommes i en form med låg og fryses.
Nemt og simpelt og så kan man spise alt det man vil uden det feder!
|
|
Opskriften er vist 21461 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (22 stemmer) |
|
Kommentarer ... - 2011-01-04 16:43:54 Hvilken piskefløde bruger i, siden den ikke feder?? ... - 2010-11-28 21:04:49 Det lyder rart at den ikke feder når man er stor fan af is ;) signe - 2007-04-02 19:52:55 jeg synes den er rigtig god Marie - 2005-01-01 01:01:01 Hvor var det lige de der æg kom fra??? var ellers overbevist om at det var en æggefri opskrift.... flot! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne