Lammekoteletter med ratatouille og pandesky
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Alle grøntsagerne skæres i små tern og steges gyldne på en pande sammen med oregano, timian, salt og peber.
De kommes på et fad og stilles lunt.
På den samme pande steges lammekoteletterne med de knuste hvidløg ca. 3 min. på hver side, krydres med salt og peber. Koteletterne lægges på ratatouillen og holdes varmt. Panden drysses med melet, derpå hældes vand el. vin og koges til den er jævn. Retten anrettes på tallerken. Til retten serveres gratin-kartofler el. anden stegt kartoffel. |
|
Opskriften er vist 14046 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne