Citron- og cremefraichetærte
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Æggeblommerne piskes med sukker og vanillesukker til en let creme. Den revne skal og saften fra citronerne blandes i. Fløden piskes og blandes med cremefraiche og cremen af æggeblommerne. Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i.
I bunden af springformen drysses der med halvdelen af hasselnødderne.
Den færdige tærtemasse hældes i formen - og de sidste nødder drysses på.
Formen pakkes i film og fryses ved ca. 18 grader.
Tærten serveres i tynde skiver med lidt kold cremefraiche og sukkersyltede citronskiver.
|
|
Opskriften er vist 17069 gange,
og udskrevet 256 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne