Citron- og cremefraichetærte

Citron- og cremefraichetærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10

Varm DessertRet : Varm Dessert - Desserttærte

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :     

Ingredienser:
4 stk.æg
2 tsk.sukker
2 tsk.vanillesukker
3 stk.citroner (skallen skal kun anvendes fra de 2)
3 dl.piskefløde
3 dl.cremefraiche - 38%
150 g.hakkede hasselnødder
 
 marinade:
100 g.sukker
1 dl.vand
1 stk.citron til at marinere
 
Opskrift:
Æggeblommerne piskes med sukker og vanillesukker til en let creme. Den revne skal og saften fra citronerne blandes i. Fløden piskes og blandes med cremefraiche og cremen af æggeblommerne. Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i. I bunden af springformen drysses der med halvdelen af hasselnødderne. Den færdige tærtemasse hældes i formen - og de sidste nødder drysses på. Formen pakkes i film og fryses ved ca. 18 grader. Tærten serveres i tynde skiver med lidt kold cremefraiche og sukkersyltede citronskiver.





karakterer:
Opskriften er vist 17062 gange,
og udskrevet 256 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu