Fersken-limeis
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Fersken-limeis:
Hæld fersknerne til afdrypning i en sigte. Kom dem i en food processor/hurtighakker sammen med limesaft, flormelis og vanillesukker. Hak ved hurtigste hastighed i ca. 10 sek. Kom ferskenblandingen i en skål og tilsæt limeskal. Pisk fløden stiv. Vend forsigtigt kærnemælk og flødeskum i fersken-blandingen. Hæld blandingen i en metalform (ca. 2 liter) og dæk den med alufolie. Frys isblandingen i ca. 24 timer. Rør 3-4 gange under indfrysningen. Stil isen i køleskabet ca. 1 time før serveringen. Honningmandler: Smelt smørret i en pande. Tilsæt mandlerne og rist dem ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min. til mandlerne er gyldne. Tag panden fra varmen. Tilsæt honning og vand og rør i blandingen til honningen er smeltet. Ved serveringen: Anret fersken-limeis i kugler i portionsglas sammen med de lune honningmandler. Tips: Isen kan formes til kugler i god tid, fx dagen før. Stil isen i køleskabet i ca. 1 time. Form den til kugler og læg dem på fx et fladt fad. Stil iskuglerne tildækket i fryseren. |
|
Opskriften er vist 10310 gange,
og udskrevet 201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne